Levenslange garantie

Levenslang

Wij garanderen de kwaliteit van uw juweel levenslang. Elke schade door normaal gebruik herstellen we gratis met de glimlach.


30 Dagen

Als u om eender welke reden niet 100% tevreden bent over uw juweel, kan u dit zonder problemen tot 30 dagen na uw aankoop ruilen voor iets anders of uw geld terug krijgen.


Jaarlijks

Wij bieden u een gratis jaarlijks onderhoud op uw juwelen. Hierbij wordt het grondig gereinigd, nagekeken en eventuele schade herstellen we meteen.


Al onze juwelen worden met veel zorg vervaardigd en met de hand afgewerkt. Hierdoor zijn onze juwelen van superieure kwaliteit en zullen ze, indien zorgvuldig onderhouden, vele generaties meegaan.

Wij bieden dan ook een levenslange garantie op al onze juwelen:

  • Elk jaar kunt u uw juwelen bij ons binnenbrengen voor een gratis onderhoudsbeurt: de juwelen worden volledig nagekeken, bijgepolierd, eventueel opnieuw gerodhieerd en grondig gereinigd.

  • Wij herstellen gratis elke schade die uw juweel heeft opgelopen.

 

Om de garantie in te roepen volstaat het om onze klantendienst te contacteren. Vergeet zeker niet uw ordernummer te vermelden en omschrijf zeer duidelijk de schade. Wij zullen dan contact met u opnemen om de verdere details van de herstelling te bespreken.

De garantie geldt echter niet voor:

Schade door oneigenlijk gebruik:

  • nalaten om het juweel regelmatig te reinigen: dit kan tot gevolg hebben dat u steentjes verliest.

  • onzorgvuldige opberging: bewaar uw juwelen bij voorkeur in een juwelendoos met partities of in het juwelendoosje waarin het geleverd werd.

  • juwelen dragen wanneer dit schadelijk kan zijn: bijvoorbeeld wanneer u aan het schoonmaken bent, zwaar werk verricht, werkt met chemicaliën, etc.

 

Verlies van diamant en/of edelstenen

Gezien de zeer hoge fraudegevoeligheid, is het voor ons onmogelijk om verloren diamanten en/of edelstenen te vervangen.