Een op maat gemaakte verlovingsring

Steven Van der Veken

Gepubliceerd op 29 september 2020

Een verlovingsring is sowieso altijd een erg emotionele en persoonlijke aankoop. Elke ring vertelt immers het unieke verhaal van twee unieke personen. Om er voor te zorgen dat u de verlovingsring koopt die écht het best bij jullie past bieden we al sinds ons ontstaan maatwerk aan. Bijna één derde van de verlovingsringen die we tegenwoordig vervaardigen zijn speciaal op maat gemaakt. Daarnaast passen we ook erg vaak onze bestaande ontwerpen aan aan de wensen van de klant. Meer dan de helft van de verlovingsringen die uit onze collectie worden verkocht wordt op deze manier extra gepersonaliseerd.Voor de prijs hoeft u het alvast niet te laten want over het algemeen komt de prijs van een volledig op maat gemaakte verlovingsring overeen met die van de collectiering die hier het best bij aansluit. Ook is het steeds mogelijk om vertrekkend vanuit een budget een ring op maat te ontwerpen.

 

 

INSPIRATIE

Tenzij u een buitengewoon creatieve geest bent (en kom in dat geval zeker eens langs!) is het voor de meeste mensen niet vanzelfsprekend om uit het niets de verlovingsring van hun dromen te beschrijven. Vaak zien we dan ook dat een klant de nodige 'hints' heeft gekregen van zijn vriendin. Pinterest is hier een erg interessante tool en is dan ook een vaak voorkomend fenomeen. Op basis van vele voordelen is het makkelijk om een synthese te maken van de stijlen die u mooi vindt.  

 

HET ONTWERPPROCES

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we op basis van uw voorkeuren aan de slag. We maken voorlopige schetsen op basis van uw aanwijzingen en werken dit samen met u verder uit. Het ontwerp wordt verfijnd tot we op het punt komen dat we de verlovingsring van uw dromen hebben getekend. Als dit basisontwerp er is kunnen we de details verder uittekenen.

 

Van droom naar realiteit

Als het ontwerp helemaal klaar is gaan onze Meester-Goudsmeden aan de slag. Op basis van de tekeningen wordt uw verlovingsring volledig met de hand gemaakt. Elk detail wordt piekfijn afgewerkt. Indien u wenst maken we tijdens dit proces enkele foto's die we u daarna bezorgen. Zo heeft u een beeldverhaal van het ontstaan van uw verlovingsring.

 

DE VERLOVINGSRING VAN UW DROMEN

Het vervaardigen van een ring neemt, afhankelijk van complexiteit, een tweetal weken in beslag. Na afloop kan u uw verlovingsring komen ophalen. Net als bij elk juweel krijgt u ook hier een certificaat van en geniet u van een levenslange garantie.

Meer Posts