Diamanten verlovingsringen met een D

Steven Van der Veken

Gepubliceerd op 29 september 2020

Het jaar is nog maar enkele maanden oud maar toch kunnen we al stellen dat het alweer een schitterend diamant-jaar wordt! De vraag naar kwaliteitsvolle juwelen blijft stijgen en vooral bij de verlovingsringen zien we dat mensen steeds meer waarde hechten aan échte kwaliteit.

 

D op kop

Juwelen, en dan zeker verlovingsringen, zijn altijd heel erg persoonlijke aankopen. Ze gebeuren bijna altijd met het hart. Daarom is het vaak moeilijk om echt van trends en modeverschijnselen te spreken. Toch kunnen we vaak subtiele evoluties zien.

De evolutie die we dit jaar meemaken is echter wel zo duidelijk, dat we haast mogen spreken van een revolutie: bij meer dan 3 op 4 verlovingsringen die bij ons de laatste maanden werden besteld, opteerde de klant voor een diamant met kleur D, de allerbeste kleur! Ongeacht het budget of de stijl van de ring.

Nu is het wel zo dat we ons bij Blériot vooral op kwaliteit profileren, waardoor de meerderheid van onze verlovingsringen al langer voornamelijk met diamanten met topkleuren (D tot F) werden besteld.

Toch is een zo duidelijke voorkeur voor één kleur opmerkelijk. We zijn dan ook oprecht blij dat deze mensen, die kwaliteit duidelijk heel hoog in het vaandel dragen, kiezen voor Blériot voor de vervaardiging van hun verlovingsring. Het illustreert perfect wat we al lang zeggen: koop niet meer, maar koop beter.

Meer Posts